Er komt toch geen McDonalds PS5 DualSense controller

News
dinsdag, 03 augustus 2021 om 11:30
pexels kerde severin 5961235f1632836754
Vorige week kwam McDonalds met een opvallende PS5 DualSense controller op de proppen, inclusief de mededeling dat ze zouden worden weggegeven. Dat blijkt nu toch niet te kloppen.
Niet iedereen is een fan van het uiterlijk van de PS5 DualSense controller, maar het kan altijd erger. Vorige week onthulde McDonalds Australië dat het een aantal controllers zou gaan weggeven, maar wel met een opmerkelijke skin. De DualSense controller is namelijk helemaal in McDonalds-stijl omgetoverd, inclusief het bekende logo, een hamburger en frietjes.
Er kan alleen een flinke streep door de planning van McDonalds Australië. Sony heeft namelijk helemaal geen toestemming gegeven aan de fastfoodketen om haar controllers weg te geven. Er was ook helemaal geen samenwerking tussen de eetgelegenheid en de Japanse consolefabrikant. McDonalds heeft nu aan IGN laten weten dat het gaat om een intern concept en dat het nooit de planningsfase heeft verlaten.
McDonalds Australië heeft nu ook in een verklaring laten weten dat het een fout van hun kant is geweest en dat de afbeelding van de speciale DualSense controller niet gedeeld mocht worden. Ze benadrukken dan ook dat er geen commerciële samenwerking is tussen Sony en McDonalds.

Nog meer interessante DualSense designs

McDonalds is niet de enige partij die de afgelopen dagen met een opmerkelijk ontwerp voor de PS5 DualSense controller op de proppen is gekomen. Een fan heeft namelijk de controller voor de next-gen console aangepast naar een ontwerp dat is gebaseerd op de originele PlayStation 1 controller. Als je de onderdelen hebt, dan kan je hem zelf ook ombouwen naar het meer nostalgische design.