Er is toch geen nieuwe Sly Cooper game in ontwikkeling

News
maandag, 04 juli 2022 om 17:00
sly cooper thieves in timef1635413485
Er gingen de laatste tijd geruchten dat er een nieuwe Sly Cooper in ontwikkeling is. Volgens ontwikkelaar Sucker Punch klopt daar alleen helemaal niks van.
We hebben al heel lang niks meer gezien van de charismatische dief Sly Cooper. De laatste keer dat er een game uitkwam in de franchise was alweer bijna tien jaar geleden, met de release van Sly Cooper: Thieves in Time in februari 2013. Volgens insiders zou er binnenkort alleen een aankondiging komen van een nieuwe Sly Cooper game.
Goed nieuws dus voor fans van de grijpgrage wasbeer, maar helaas lijkt het erop dat er toch geen aankondiging komt. Sucker Punch, de ontwikkelaar achter de eerste drie Sly Cooper games, zegt namelijk dat er geen nieuwe titel in de franchise in ontwikkeling is. Ook niet bij een andere ontwikkelaar. Dat heeft de studio gemeld via een blogpost.

Mogelijk een nieuwe Sly Cooper in de toekomst

Ondanks dat Sucker Punch nu met andere projecten bezig is, waarvan de kans zeer aannemelijk is dat het gaat om Ghost of Tsushima 2, sluit de studio niks uit over een toekomstige Sly Cooper game.
Volgens de studio liggen de personages hen aan het hart en zal Sucker Punch 'nooit nee zeggen' tegen een mogelijke nieuwe game in de franchise. Datzelfde geldt voor de InFamous-reeks, dat voor het laatst een nieuwe release heeft gekregen in 2014.