Er is nog een toekomst voor Disney's Star Wars personages

News
dinsdag, 23 november 2021 om 18:30
Kathleen Kennedy, de president van Lucasfilm, heeft in een interview met Empire Magazine gezegd dat er een aantal van de personages uit de Disney trilogie van Star Wars in de toekomst misschien wel terug zullen gaan keren. Onlangs is Kennedy's contract als president met drie jaar verlengd.
Nadat Disney Lucasfilm heeft gekocht, zijn de rechten van de Star Wars franchise in de handen van Disney beland. Hier had Disney grote plannen mee. Het bedrijf liet een nieuwe trilogie produceren met nieuwe personages, waaronder Rey, Finn en Poe.
De laatste keer dat we de personages zagen was in Rise of Skywalker, deze film kwam in 2019 uit. Volgens Kennedy zou dit dus niet de laatste keer zijn dat we de personages gaan zien. Het is alleen niet waarschijnlijk dat er binnenkort nieuwe films of misschien wel series met deze personages zullen verschijnen. Volgens Kennedy wordt er vooral over gepraat en liggen er nog geen uitgewerkte plannen klaar.

Nieuwe focus voor Star Wars

Sinds de release van Rise of Skywalker is de focus op de Star Wars producties vooral gegaan naar Disney+ series. Een van deze series is bijvoorbeeld The Mandalorian, maar ook komt er binnenkort een serie over Obi Wan Kenobi en staan er nog vele andere Star Wars producties op de planning.
Misschien komt er in de toekomst dus nog een serie over Finn of Poe bij, maar dan moeten de acteurs ook worden overtuigd. De acteurs hebben namelijk eerder aangegeven niet terug te willen keren naar Star Wars, maar mocht Lucasfilm met een goed plan komen, dan kan dit misschien veranderen.

Populair Nieuws