De beste MSI Black Friday deals op een rij

Article
dinsdag, 23 november 2021 om 18:00
msi aegis ti5 1f1608114133
Black Friday staat voor de deur en de deals vliegen je nu al enorm hard om de oren. Ook bij MSI barst het los qua deals. Er is meer dan genoeg hardware voor de PC in de aanbieding bij de fabrikant. Wij zetten de PC-hardware die je tijdens Black Friday niet mag missen voor je op een rijtje.
Met Black Friday om de hoek, gaan er onwijs veel gaming-setups in de uitverkoop. MSI is daar geen uitzondering in en heeft een waslijst aan toffe deals. In deze lijst zetten we een scala van desktops en monitoren voor je op een rijtje die tijdens Black Friday met extra veel korting te vinden zijn. Wat dat betreft maken we de keuze wat makkelijker met het kiezen van je volgende gaming-setup!

MSI MEG Aegis Ti5 11th

Laten we aftrappen met de MSI MEG Aegis Ti5 11th. Vanaf de eerste blik weet je niet zeker of het een ruimteschip of PC is, maar dat is de bedoeling. Deze PC moet er namelijk wat futuristisch uitzien om goed aan te sluiten bij de buitenaardse specificaties die onder de kap zitten.
Zo beschikt de PC over een 11e generatie Intel Core i9 11900K processor en een MSI GeForce RTX 3090 grafische kaart. Om ervoor te zorgen dat de PC wel lekker koel blijft, is dus voor dat futuristische design gekozen. Dit zorgt namelijk voor een ideale koeling met de splitsing van de VGA en CPU chamber.
Als laatste is er ook nog de speciale gaming-knop. Deze maakt de MEG Aegis Ti5 pas helemaal speciaal. Daardoor kan je namelijk vooraf standen programmeren voor de PC zodat iedere game met een slinger aan de knop alvast klaar staat in de goede pre-set.
msi meg trident x 11thf1637582965

MSI MEG Trident X 11th

Aan de andere kant biedt de MEG Trident X 11th een slanker design dat ervoor zorgt dat je een stijlvolle krachtpatser in huis hebt. De kracht die schuil gaat onder de kap is namelijk onwijs indrukwekkend. Voor de MEG Aegis Ti5 doet de Trident X namelijk niet onder.
Ook de Trident X is voorzien van een 11e generatie Intel Core i9 processor en de RTX 3090. Het grote verschil is dat de MEG Trident X niet een speciale gaming-knop heeft om mee te stoeien. Het bespaart je dan ook een flinke duit qua prijs en dat terwijl de prestaties nog steeds van ongekend niveau zijn.
msi mag codex x5 11thf1637583055

MSI MAG Codex X5 11th

Ook de MSI Codex X5 11th gen is een krachtige gaming desktop waar je oog op mag vallen tijdens Black Friday. MSI deelt namelijk zo’n 500 euro korting uit op een PC waarmee je AAA-titels op de beste instellingen kan ervaren. Met de MSI GeForce RTX 3090 en een Intel Core i9-processor zit je namelijk goed, maar daar stoppen de prestaties niet. Zo kun je ook genieten van 32GB RAM-geheugen en een 2TB SSD (en ook nog eens een 2TB HDD).
Qua opslag zit je dubbel en dwars goed dus en ook de prestaties zijn van torenhoog niveau. Wat de Codex X5 speciaal maakt is het feit dat deze ontworpen is met de beste luchtstroom als doel. Zo kun jij altijd optimaal genieten van fantastische prestaties. Een klein extraatje is overigens het glazen paneel aan de zijkant zodat je in de nette kast kunt kijken hoe alles er onder de kap uitziet.
msi mag meta 5f1637583160

MSI MAG META 5

Is de maximale refresh rate of response time voor jou niet zo belangrijk, maar wil je wel een degelijk systeem dat je nooit teleurstelt en gewoon je games draait? Dan is de MAG META 5 misschien wel de optie voor jou. Deze desktop kun je ook wel het instapmodel noemen voor de casual gamer.
Het mooiste van de MAG META 5 is dat dit model lekker veel ruimte laat voor upgrades. De desktop kun je namelijk als basis gebruiken en gaandeweg steeds verder upgraden, terwijl je de wereld van PC-gaming verder ontdekt. De PC is voorzien van een AMD 3000 series processor en heeft daarnaast een SSD van 512GB.
resident evil msi mpg artymis 343cqr 3 minf1620207325

MSI MPG ARTYMIS 343CQR

Zo’n goede desktop als één van de toppers hierboven moet je natuurlijk wel goed benutten en dat doe je met een monitor van kwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor de MSI MPG ARTYMIS 343CQR. Deze beschikt over de 1000R perfecte curve, die volledig in lijn is met de curve van je gezichtsveld.
Daarnaast voegt de MPG Artymis 343CQR een refresh rate van 165 Hz toe gepaard met een 1 milliseconde response time. Het resultaat: een vloeiendegame-ervaring waarmee je jezelf compleet in uitgestrekte gamewerelden onderdompelt. In onze uitgebreide review van de monitor lees je daar nog veel meer over.

MSI Optix MAG321CURV

De Optix MAG321CURV levert, net als de Artymis, een premium beeldresolutie tijdens het gamen. Wel zijn er een aantal verschillen waar je rekening mee moet houden. Zo heeft de Optix niet de 1000R curve, maar een iets mildere kromming van 1500R. Ook is de Optix uitgerust met een speciale Night Vision-modus, is de monitor HDR Ready en kun je in 4K gamen.
Als je een fan bent van een hoge resolutie voor je games, is de Optix MAG321CURV de juiste keuze. Met de 60 Hz refresh rate en 4ms response time is het een heerlijke monitor waarmee je lekker in 60fps kunt gamen zonder al te veel vertraging in de gameplay. Wil je geen compromissen op refresh rate en response time? Lees dan snel verder om alles te ontdekken over de Oculux NXG253R.
msi oculux nxg253r review 5 minf1627647779

MSI Oculux NXG253R

De Oculux NXG253R is namelijk uitgerust met 360 Hz refresh rate en 1ms GTG responsetijd. Jouw reactietijd vertaalt zich optimaal in-game met deze monitor, al helemaal in combinatie met een Rapid IPS-paneel. Hierdoor ben je altijd een stap voor op de competitie.
Tevens geniet je van de extreem soepele gameplay met de ingebouwde NVIDIA G-SYNC technologie. Ben je een echte competitieve e-sporter, dan is de Oculux NXG253R de beste keuze voor jou. Een hogere resolutie dan 1080p heb je immers niet nodig om als een baas te presteren in de competitieve games.
Dit artikel is in samenwerking met MSI.