Vijf AAA-games onderweg vanuit Ubisoft

  Tijdens de presentatie van haar kwartaalcijfers heeft Ubisoft plannen bekendgemaakt dat er vijf AAA-titels aankomen. Alle vijf games komen volgend fiscaal jaar uit.

  Twee van de titels staan gepland voor januari en maart in 2021. De andere drie games verschijnen nog tussen september en december van dit jaar. Alle titels komen voor de huidige generatie consoles uit en zullen via een HD patch grafisch sterker uitkomen voor de PS5 en Xbox Series X. Om welke games het precies gaat, is niet bekendgemaakt door de uitgever.

  Meer info in mei

  Ubisoft meldt in ieder geval wel dat Beyond Good and Evil 2 niet bij deze games hoort. In mei zullen we meer over de komende AAA-titels horen. Het is waarschijnlijk dat Ubisoft hier onder andere doelt op de eerder uitgestelde games Rainbow Six Quarantine, Gods & Monsters en Watch Dogs: Legion.

  Welke andere titels eraan zitten te komen, blijft nog even gissen. Waarschijnlijk zal de nieuwe Assassin's Creed tussen de games zit die in het volgende fiscale jaar moeten uitkomen. Welke game hoop jij van Ubisoft te zien? Laat het ons weten!

  Rainbow Six Quarantine

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.