Episch off-road avontuur gratis in de Epic Games Store

News
vrijdag, 16 februari 2024 om 9:00
epic gamesf1645113725
De Epic Games Store heeft weer een spannende gratis game in petto voor spelers. Deze week kunnen gamers heerlijk off-road racen in de meest spectaculaire slijtageslag ter wereld: de Dakar Rally. Van 15 februari tot 22 februari is de game helemaal gratis in de Epic Games store te downloaden.
Het is weer donderdag en dat betekent dat Epic Games weer een gratis game weggeeft. Deze wil je niet missen, de gratis game van deze week is immers het geweldige Dakar Desert Rally! In deze rallyracegame doorkruis je de uitgestrekte woestijnen en rotsachtige ruige terreinen op jacht naar de eindoverwinning.

Dakar Desert Rally gratis in de Epic Game Store

Waar de Dakar Rally oorspronkelijk van Parijs naar Dakar voerde, wordt de race tegenwoordig verreden in Saudi Arabië. De game bevat alle stages van de 2020, 2021 en 2022 races met dynamisch weer, dag/nacht events, zandstormen en meer.
Enkele features van de game:
  • Meer dan 130 stages: Verken uitdagende parcoursen en test je rijvaardigheden op verschillende locaties
  • 150 voertuigen: Kies uit een breed scala aan off-road voertuigen, van snelle buggy’s tot robuuste trucks
  • Singleplayer en multiplayer modi: Race tegen de klok in je eentje of daag vrienden uit in online races
  • Dynamisch weer: Ervaar veranderende omstandigheden, van zonnige dagen tot zandstormen
In onze review van Dakar Desert Rally op de PS5 waren wij goed te spreken over de game, hoewel de AI destijds nog wel wat puntjes op de i mocht zetten. Wij gaven de game destijds een nette 7,5.

Elke week gratis games in de Epic Games Store

In tegenstelling tot veel andere 'gratis' games zijn de wekelijkse gratis games in de Epic Games Store echt gratis. Je hoeft er niets voor te doen, behalve het claimen van de game. Je hebt er geen abonnement voor nodig en hoeft er geen andere aankoop voor te doen!
Eenmaal geclaimed blijft de game voor altijd van jou. Wie regelmatig games in de Epic Games Store claimt heeft zo al honderden gratis games weten te scoren, waaronder Death Stranding, Homeworld Remastered Collection, Fallout New Vegas, Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, Shadow Tactics - Aiko's Choice, Dishonored en nog veel meer.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.