Deze N64 games komen naar de Nintendo Switch!

News
vrijdag, 03 december 2021 om 11:30
paper mario n64f1638524644
Op 10 december wordt Paper Mario toegevoegd aan de Nintendo Switch. Dit is de eerste N64 game die na de launch van de omstreden Nintendo Switch Online Expansion Pack wordt toegevoegd.
Op 10 december wordt de originele Paper Mario toegevoegd aan de collectie van Nintendo Switch Online. In Paper Mario is het de bedoeling om zeven Star Spirits te redden en, zoals gewoonlijk, de slechterik Bowser te verslaan. Dit klinkt alleen wat makkelijker dan het daadwerkelijk is, want deze Star Spirits worden allemaal bewaakt door hulpjes van Bowser. Versla de handlangers van Bowser, voltooi puzzels en onderga leuke uitdagingen om de Star Spirits te redden. Paper Mario bevat een hilarish verhaal en je reist van de tropische jungles naar ijskoude hoogtes in de bergen.
Op het moment staan er negen games in de Nintendo Switch Online N64 bibliotheek. Onder andere de games Mario Kart 64, Mario 64, Star Fox 64, The Legend of Zelda: Ocarina of Time en Yoshi’s Story zijn beschikbaar in deze library. Volgens Twitter gebruiker MondoMega staan er in totaal 38 games op de planning voor de N64 bibliotheek, waarvan er binnenkort zeven aankomen.

Welke N64 games komen er nog meer aan?

Naast Paper Mario komen er dus ook nog zes andere games aan. Zo zullen de games Pokémon Snap, The Legend of Zelda: Majora’s Mask, Kirby 64: The Crystal Shards en Mario Golf aan de bibliotheek worden toegevoegd. Binnenkort komen er dus nog meer games aan, mits de informatie van Twitter-gebruiker MondoMega klopt. Welke games dit precies zullen zijn is nog niet bekend. De games die worden toegevoegd zijn natuurlijk vrij oude games, maar dat maakt het alleen nog maar leuker om te spelen. Nieuwe spelers kunnen op deze manier namelijk de klassieke avonturen op de N64 nu ook beleven.

Populair Nieuws