Epic Games Store gaat geld teruggeven wanneer je korting of prijsverlaging misloopt

  We hebben het waarschijnlijk allemaal al een keertje meegemaakt: je besluit eindelijk om een game te kopen en vervolgens is dezelfde titel een paar dagen lager met korting te vinden in een sale. Epic Games Store gaat die frustratie nu wegnemen.

  Een paar klanten keken verrast op, toen ze ineens een mail in hun inbox zagen van de Epic Games Store. Daarin werd vermeld dat ze een gedeelte van hun aankoop terug zouden krijgen, omdat ze korting of een prijsverlaging hadden gemist. Een genereuze beslissing van Epic.

  Er is alleen nog niet veel bekend over het nieuwe ‘beleid’ van de digitale winkel. Epic heeft namelijk nog een officiële aankondiging gemaakt en de beschikbare informatie komt alleen van de fortuinlijke klanten af. Zo weten we bijvoorbeeld niet hoeveel tijd er mag zitten tussen de aankoop en de sale of andere vorm van prijsverlaging. Wel lijkt het erop dat klanten ook echt hun geld terugkrijgen en niet in de vorm van een coupon, zodat ze het vervolgens alsnog in de Epic Games Store moeten besteden.

  Epic Games Store versus Steam

  Als de verandering echt onderdeel wordt van het beleid van de Epic Games Store, dan deelt de winkel opnieuw een slag uit naar grote concurrent Steam. De twee partijen zijn in een fikse strijd verwikkeld en Epic probeert op allerlei manieren klanten te werven, door bijvoorbeeld geregeld gratis games aan te bieden - zoals momenteel GTA V - of exclusieve verkooprechten voor grote games te bemachtigen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.