Eerste beelden van hilarische Songfestival-film door Netflix onthuld

News
dinsdag, 19 mei 2020 om 12:00
mv5bnzazzjm3odatodk0zc00mmu5lthlzdqtmtlmzjaxymfizgq5xkeyxkfqcgdeqxvynte1njy5mg at at v1f1589874644
Net wanneer je dacht dat de Songfestival-gekte niet erger kon, komt er nu ook een hilarische film aan over het bekende Eurovisie Songfestival. De film heet The Story of Fire Saga en gaat over een IJslands muzikaal duo die hun land mogen vertegenwoordigen op het Songfestival. Netflix heeft de eerste beelden gedeeld en het belooft zeker een spektakel te worden!
Helaas zal het echte Songfestival dit jaar niet door kunnen gaan vanwege de coronacrisis, net wanneer deze editie in Rotterdam zou worden gehouden. Gelukkig hoeven de die-hard Songfestival fans niet lang getreurd te blijven. Netflix brengt op 26 juni namelijk een film uit die geheel in het teken zal staan van het Songfestival. In de eerste beelden zien we niemand minder dan Will Ferrell en Rachel McAdams een dramatisch, maar tegelijkertijd ook hilarisch, lied opvoeren in de meest foute kostuums die je je maar kan bedenken.

Dromen komen uit op het Songfestival

De aankomende Netflix film heet The Story of Fire Saga. De film vertelt het verhaal van twee IJslandse muzikanten. Lars (Will Ferrell) en Sigrit (Rachel McAdams) krijgen de kans van hun leven wanneer ze te horen krijgen dat zij hun land mogen vertegenwoordigen op het grote songfestival. Ze zijn vastberaden om hun dromen waar te maken en de eerste plek te bemachtigen. Naast Will Ferrell en Rachel McAdams hebben Demi Lovato en Dan Stevens ook een rol in de film.

Populair Nieuws