GTA V gratis in de Epic Game Store

  GTA V zou volgens Game Pressure gratis aangeboden worden in de Epic Game Store van 14 tot en met 21 mei. Dat kondigde het bedrijf alleen wel iets te vroeg aan op Twitter. Overigens is de tweet verwijderd.

  Vanaf vandaag zou iedereen dus gratis Grand Theft Auto V kunnen spelen op PC. Waarom het spel opeens gratis is geworden, is nog onduidelijk. Geruchten gaan dat het te maken zou kunnen hebben met GTA 6. Hierover gonzen namelijk veel geruchten en een aankondiging zou zomaar eens snel kunnen komen.

  Populair

  GTA 5 is nog steeds een heel erg populair spel. Afgelopen jaar is de game maar liefst 10 miljoen keer verkocht. De game uit 2013 is nog steeds een bestseller die hoog op best verkochte games lijsten terecht komt. GTA 5 is maar liefst al 120 miljoen keer verkocht.

  Een van de vele speculaties over waarom GTA 5 nou opeens gratis zou worden, is om voor de franchise nog even extra aandacht te creëren om vervolgens een grote aankondiging doen. Uiteraard is dit slechts een gerucht en zullen we moeten afwachten om te zien of het echt met de aankondiging van GTA 6 te maken heeft. Tot die tijd kunnen we genieten van een gratis versie van GTA 5.

  Heb je gemist wat er allemaal rondom GTA 6 speelt? Wij hebben alle GTA 6 release details voor je op een rijtje gezet.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.