Dead by Daylight Stranger Things DLC aangekondigd

  Als je al een tijdje geen Dead by Daylight meer hebt gespeeld, heb je vanaf september misschien weer een reden om de game even op te pikken. Fans van Stranger Things die de game helemaal nog nooit gespeeld hebben moeten het misschien toch maar eens overwegen. Volgende maand krijgt Dead by Daylight Stranger Things DLC!

  Starbreeze Studios

  In Dead by Daylight speel je 4 tegen 1, waarbij het team van vier probeert te overleven en te ontsnappen aan een monster die bestuurt wordt door de ene speler in het andere ‘team’. De game bevat meerdere beroemde horror-personages, zoals Freddy Krueger en Leatherface. Binnenkort wordt daar een inmiddels welbekend Stranger Things monster aan toegevoegd.

  Met de aankomende DLC wordt de Demogorgon speelbaar voor de speler die het monster is. Overlevers krijgen ook nieuwe personages om uit te kiezen: Steve Harrington en Nancy Wheeler. Uiteraard kan een Dead by Daylight map gebaseerd op de serie niet uitblijven, dus wordt ook het ondergrondse complex van het Hawkins National Laboratory toegevoegd aan de game.

  Wanneer komt de Dead by Daylight Stranger Things DLC?

  Op dit moment is alleen bekend dat de Demogorgon, Steve en Nancy in september naar de game komen. Een precieze datum is nog niet bekendgemaakt. Waarschijnlijk zal die datum niet al te lang op zich laten wachten, aangezien september niet zo ver weg meer is.

  Dead by Daylight

  Verkijgbaar vanaf 14 june 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.