Epic Games sluit Mega Sale af met twee gratis games!

News
vrijdag, 16 juni 2023 om 9:00
epic gamesf1645113725
De Epic Games Mega Sale is voorbij, maar dat geldt niet voor de gratis games in de Epic Store. Epic lanceert meteen bij het slot twee gratis games die door velen erg gewaardeerd worden. In die games gaan we immers naar Mexico en worden we een heuse Luchador!
Helaas, de Epic Mega Sale is weer voorbij. Maar, wat is er nu beter dan heel veel korting? Juist: gratis games! Gelukkig gaat Epic daar wél mee verder en deze week zijn dat er zelfs twee!
Deze week was er weinig geheimzinnigs aan, geen Vault en hints waarmee gepuzzeld moest worden, maar gewoon een aankondiging al de week ervoor. Daarom wisten we al een tijdje dat we deze week Guacamelee en het vervolg Guacamelee 2 gratis konden bemachtigen in de Epic Store. Beide games worden hoog gewaardeerd met een 9/10 in de concurrerende Steam Store, en ook wij waren erg tevreden over beide games.

Guacamelee

Guacamelee speelt zich af in een magische versie van Mexico, waar Juan, een gewone agave boer, op de Dia de los Muertos, de dochter van El Presidente en de vrouw van zijn dromen, ontvoerd ziet worden. Onze Juan achtervolgt de skeletachtige persoon die haar ontvoerd heeft, maar legt al snel het loodje.
Hij ontwaakt in de dodenwereld, waar hij een bijzonder masker vindt, dat hem de krachten van een Luchador geeft. Die krachten zal hij nodig hebben, wil hij kans maken om zijn geliefde terug te veroveren!

Guacamelee 2

Ook in het tweede deel is Luchador Juan de held. Dit keer echt, hij wordt op handen gedragen in zijn eigen stadje na het verslaan van Calaca, het skelet uit het eerste deel. Helaas blijft het niet lang rustig als er plotseling gigantische zwarte gaten in het dorp verschijnen die de Mexi-verse bedreigen. Werk aan de winkel voor onze Juan dus!
Net als het eerste deel bruist de game van de Mexicaanse sfeer en vooral veel humor. De NPC’s grappen en grollen, dat alles begeleid door typisch Mexicaanse muziek.

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws