Epic Games maakt Sims fans helemaal blij

News
vrijdag, 12 mei 2023 om 9:00
the sims 4f1663168972
Sims fans zitten helemaal goed bij Epic Games deze week! Natuurlijk is The Sims 4 al helemaal gratis, maar nu gooit Epic daar ook nog eens diverse DLC-pakketten gratis bij. Met deze extra's kan je je Sims helemaal in luxe laten leven.
Epic Games maakt zich op voor de grote voorjaarsuitverkoop. Maar voordat die volgende week losbarst, geeft Epic Games nog één keer de wekelijkse games gratis weg. Dit keer draait het allemaal om The Sims 4. De basisgame is al een tijdje gratis te claimen, maar de game kent heel veel DLC pakketten, die stuk voor stuk best kostbaar kunnen zijn.
Daarom is het erg prettig dat Epic Games deze week maar liefst drie DLC-pakketten gratis weggeeft. Maar voordat je daarvan kan genieten moet je natuurlijk eerst de basisgame in huis halen.

Gratis DLC van The Sims 4

In de Epic Store is nu de DLC bundle The Daring Lifestyle gratis te scoren. Deze bundel bestaat uit de volgende drie DLC pakketten: The Sims 4 Jungle Adventure, met daarin een heuse jungle met tempel en verborgen schatten. Daarnaast kunnen gamers in The Sims 4 Luxury Party Stuff het ultieme feest organiseren, met prachtige jurken en stoere pakken en uitgebreide mogelijkheden om je feest uit te dossen met een prachtig decor. Als laatste mogen gamers aan de slag met de The Sims 4 Fashion Street Kit, waarin de sims helemaal gestileerd voor de dag kunnen komen met krachtige gekleurde outfits, gebaseerd op de straten van Mumbai.

Epic Games geeft regelmatig gratis games weg

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws