Verstappen en De Vries schitteren in nieuwe F1-video

News
donderdag, 02 maart 2023 om 17:30
max verstappen 2023 fotoshootf1676976528
De introvideo voor het 2023-seizoen van de Formule 1 onthuld. Daarin zien we twee Nederlanders schitteren voor het eerst in flink wat jaren. Verstappen straalt uiteraard het meeste als tweevoudig wereldkampioen!
Het Formule 1-seizoen begint weer en dus is op Twitter alvast de leader gedeeld die voorafgaand aan iedere race gedraaid zal worden. De 48 seconden-durende clip zal dit jaar maar liefst 23 keer te zien zijn, vaker dan ooit te voren. Nog nooit was de kalender zo druk als dit jaar.
Ook is Nyck de Vries te zien in de nieuwe promo. De Nederlander is de vierde coureur die in de video verschijnt, terwijl Max Verstappen als wereldkampioen van vorig seizoen de promo afsluit. Het is de eerste keer in 17 jaar dat er twee Nederlanders samen op de grid te vinden zijn. De laatste keer was in 2006 toen Christijan Albers en Robert Doornbos samen op de grid stonden.

Nieuwe F1-video wordt goed ontvangen

De reacties onder de bekendmaking van de nieuwe intro van het 2023-seizoen van de Formule 1 spreken boekdelen. Fans kunnen niet wachten tot de start van het nieuwe seizoen. Lang hoeven fans gelukkig niet meer te wachten. Vrijdag 3 maart begint het seizoen met de eerste twee vrije trainingen, waarna de kwalificatie op zaterdag is. Zondag begint de race om 16.00 uur.

Populair Nieuws