Epic Games laat ons vissen naar nieuwe gratis game

News
vrijdag, 22 maart 2024 om 9:00
epic gamesf1645113725
Epic Games geeft wekelijks een game weg. Deze week mogen we een hengel uitgooien naar de nieuwe gratis game in de Epic Games Store.
Expansive Worlds is een ontwikkelaar en uitgever die zich, als onderdeel van het grotere Avalanche Studios Group, toelegt op realistische jacht-games. Na diverse jachtgames onder de titel theHunter, bracht de studio in 2022 een wat rustigere game uit: Call of the Wild: The Angler.
Zoals je misschien vermoedt, is dit een game waarbij vissen centraal staat. In een grote open wereld is het aan jou om de beste visstekken te zoeken, vistechnieken onder de knie te krijgen en de grootste vissen uit het water te hengelen.

Ook Invincible Presents: Atom Eve gratis te claimen

Wie iets meer actie zoekt kan de rol van superheldin Atom Eve aannemen. Dit verhaal, gebaseerd en geïllustreerd als een comic book, volgt Eve als onderdeel van de Teen Team, maar ook met een familie en vrienden. Maak keuzes en probeer 'het goede' te doen, ontwikkel je krachten en speciale aanvalsmoves.

Elke week gratis games in de Epic Games Store

In tegenstelling tot veel andere 'gratis' games zijn de wekelijkse gratis games in de Epic Games Store echt gratis. Je hoeft er niets voor te doen, behalve het claimen van de game. Je hebt er geen abonnement voor nodig en hoeft er geen andere aankoop voor te doen!
Eenmaal geclaimed blijft de game voor altijd van jou. Wie regelmatig games in de Epic Games Store claimt heeft zo al honderden gratis games weten te scoren, waaronder Death Stranding, Homeworld Remastered Collection, Fallout New Vegas, Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, Shadow Tactics - Aiko's Choice, Dishonored en nog veel meer.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws

Laatste Reacties