Handige PS5 accessoire nu voor helft van de prijs

News
donderdag, 09 juni 2022 om 18:00
pexels kerde severin 5961216f1633603917
Nu de PlayStation 5 langzaam weer een beetje op voorraad begint te raken bij verschillende winkels, ziet Sony haar kans schoon. Een van de handige PS5 accessoires is nu namelijk in de aanbieding te vinden bij Coolblue. De PS5 Media Remote kun je daar nu vinden voor nog geen 20 euro.
De PlayStation 5 Media Remote is de speciale afstandsbediening die je voor de PS5 kunt kopen. Deze maakt het een stuk gemakkelijker voor je om films en series te kijken via de verschillende media-apps die op de PS5 beschikbaar zijn. Er zijn er namelijk meer dan genoeg en met een controller overal doorheen scrollen werkt lang niet altijd zo goed.
Ook kun je de afstandsbediening goed gebruiken in combinatie met films en series. Wie een Disk-versie van de PS5 heeft, kan namelijk gewoon Blu-Rays in de schijflade steken om deze af te spelen. Via de PS5 Media Remote kun je vervolgens gemakkelijk de films bedienen zonder dat je de ingewikkelde knoppencombinaties van de DualSense uit je hoofd moet leren.

PS5 accessoire tijdelijk met 50 procent korting

Normaliter kost de PS5 Media Remote 39,99 euro. Gelukkig heeft Coolblue die prijs nu doormidden gesneden. Je hoeft nu dus nog maar 19,99 euro te betalen. Let alleen wel op dat dit een tijdelijke aanbieding is. Wie nu niet profiteert, heeft later daarom misschien wel spijt. Tevens wordt de PS5 Media Remote direct de volgende dag geleverd als je via Coolblue profiteert.

Populair Nieuws