Na het douchen chillen met Luigi? Ja, dat kan

Article
donderdag, 27 juni 2024 om 16:00
luigis mansion 2 hdf1711626718
Luigi gaat zo af en toe op spokenjacht. Nog afgezien van het angstzweet is het opvallend vaak een vies klusje. Na afloop kan hij gelukkig onder de douche en daarna lekker uitrusten in een outfit waarmee het net lijkt alsof hij zijn dagelijkse kleding nog aan heeft. Jij kan die bovendien ook aan doen.
Luigi’s Mansion is geen spokenavontuur waarin overal ectoplasma ligt. Maar Luigi wordt afhankelijk van de game wel bekogeld met bananenschillen, of afgelebberd door een spookhond. Ook moet hij zich af en toe een weg banen door een enorme hoeveelheid spinrag. Als hij weer thuis is, wil hij natuurlijk even wat schoons aan.
Dezelfde perikelen zul jij (hopelijk) niet dagelijks doormaken, maar toch is het wel eens fijn om te chillen in los zittende, warme kleding. Bijvoorbeeld na het douchen, of gewoon als je ‘s avonds thuis op de bank zit. Luigi, gentleman dat hij is, vindt het goed dat je daarvoor zijn badjas gebruikt.

Compleet met Luigi’s pet

Het is ook echt onmiskenbaar de badjas van Luigi, want hij heeft niet alleen de juiste kleur, zelfs zijn pet is geïntegreerd. Veel badjassen hebben geen capuchon, maar deze heeft er een met een L op de voorkant en een zonneklep, zodat het echt lijkt op het petje van Luigi. Daar heb je waarschijnlijk niet bijzonder veel aan, maar het is een leuke toevoeging.
Nintendo - Luigi Badjas / Ochtendjas - XS/S/M Image
Nintendo - Luigi Badjas / Ochtendjas - XS/S/M
EUR42.95
Op voorraad
Koop op bol.
Overigens is er een vergelijkbare badjas van Mario, of liever gezegd, die heeft bestaan. Wij konden hem even niet meer vinden, maar wie weet wat een uitgebreide speurtocht nog oplevert. Met alle kleding en merchandise die er van deze broers is, is er werkelijk geen seconde van de dag waarop je niet gekleed kan zijn in minstens één Mario- of Luigi-artikel. 
Het is momenteel misschien een beetje aan de warme kant om regelmatig een badjas te dragen, maar als het straks ineens weer kouder wordt, is het handig om daarop voorbereid te zijn. Ook in de zomer is een badjas nooit weg, bijvoorbeeld op de camping.

Populair Nieuws