Epic Games geeft bekende en hoog gewaardeerde game gratis weg!

News
vrijdag, 01 september 2023 om 9:00
epic gamesf1645113725
Gaming is duur. Gelukkig is Epic Games vrijgevig en geeft iedereen een van de meest bekende en hoog gewaardeerde games gratis weg! Baan je een weg door de grotten in deze illustere game van Japanse makelij.
Epic Games houdt de gaming hobby betaalbaar. Met alle prijsstijgingen die gamers de oren vliegen is het prettig om een gratis game te kunnen spelen, no strings atttached.
Epic Games geeft regelmatig games weg in de eigen Epic Games Store. Deze week is dat één van de bekendste games die ook nog eens bijzonder hoog gewaardeerd wordt. In de Epic Games store zelf staat de waardering op 4,8/5 sterren, op Metacritic lopen de waarderingen op van 82/100 op de PC naar maar liefst 93/100 op de 3DS.
De game waar we het over hebben is Cave Story+ en is een echte metroidvania. Al platformend en puzzelend navigeer je je door grotten (het heet niet voor niets Cave Story), op zoek naar een mogelijkheid om The Doctor te verslaan. Het origineel van deze game stamt al uit 2004, maar de Plus verise van de game werd in 2011 uitgebracht. De game heeft een vergelijkbare status gekregen als de originele Doom, namelijk dat elk elektronisch device Cave Story zou moeten kunnen draaien. Zo is een versie van Cave Story op de programmeerbare Ti rekenmachine verschenen.
Spelers op de PC kunnen Cave Story+ nu zelf helemaal gratis uitproberen.

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws