Epic Games gaat wild: maar liefst drie gratis games!

News
vrijdag, 05 mei 2023 om 9:00
epic gamesf1645113725
Epic Games heeft het voorjaar in de bol. Deze week geeft Epic maar liefst drie games gratis weg! We gaan rennen, racen en springen deze week!
Het is feest in de Epic Games Store! Epic geeft deze week maar liefst drie games vol actie gratis weg. We gaan rennen, racen en springen met de gratis games die je zonder verdere kosten kan scoren.

Against All Odds

Ken je die tv shows waarbij deelnemers zo snel mogelijk een waanzinnig parcours af moeten leggen en waarbij elke misstap een pijnlijke afgang kan worden? In Against All Odds mag je je skills online laten zien in de Slaughter League, de brute competitie waarin je al obstakels ontwijkend als eerste de finish moet zien te halen.
De game kent diverse modi, waaronder een klassieke first-to-the-finish, een custom track die je zelf maakt voor jou en je vrienden, Zombies, waarin het aanraken van je tegenstanders dodelijk is en meer. Fall Guys, zeg je? Ja, daar lijkt het zeker op, maar dan in 2D.

Horizon Chase Turbo

Arcade racers zijn al zo oud als computergames bestaan met Outrun als een van de meest bekende 'originele' racers. Horizon Chase Turbo kan je zien als een moderne remake van die game, met de verslavende gameplay van toen en de graphics van nu.
De game biedt niet alleen het gevoel van snelheid van de vroegere arcade-games, maar geeft ook een tegenwoordig zeldzame feature: couch-coop! Plof dus samen met tot drie vrienden op de bank en race in split-screen richting de horizon!
Vergeet ook niet de gratis DLC mee te pakken:

Kao the Kangaroo

Kao is een jonge kangaroe die met zijn magische bokshandschoenen rake klappen uit kan delen. Dat heeft hij nodig ook, als hij op zoek moet naar zijn verdwenen vader. Doorzoek prachtige locaties in deze 3D platformer vol met puzzles, verborgen locaties, en vijanden.
Ook Kao heeft een aantal gratis DLC pakketten. Vergeet deze niet te claimen!

Epic Games geeft regelmatig gratis games weg

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.