Enorme hit uit Barbie krijgt een speciale kerstversie

News
donderdag, 21 december 2023 om 10:30
2023 06 11 barbie netflix como verf1701169143
Wie de kerstdagen iets meer roze wil kleuren, kan dat doen met een nieuw nummer. Ryan Gosling en Mark Ronson hebben namelijk een speciale kerstversie gemaakt van de hit I’m Just Ken.
Voordat Barbie in de bioscopen verscheen, was het een grote vraag wat voor soort film het zou worden. Het project van Greta Gerwig werd namelijk duidelijk niet een typische film over de wereldberoemde pop. Het uiteindelijke resultaat was niet alleen een verrassing, maar ook een enorme hit. Zo heeft de film meer dan 1 miljard dollar in het laatje gebracht in de bioscoop.
En niet alleen in de bioscoop was Barbie populair, maar ook op muziekstreamingdiensten. Het nummer I’m Just Ken van Ryan Gosling, die Ken speelt in de film, werd platgedraaid en belandde op de Billboard Hot 100, kreeg een parodie in Saturday Night Live en is zelfs genomineerd voor een Grammy.
Liefhebbers van het nummer kunnen zich nu ook verwennen met een versie die speciaal gemaakt is voor kerst. Ryan Gosling heeft samen met Mark Ronson I’m Just Ken (Merry Kristmas Barbie) opgenomen, dat nu te horen is op YouTube.

Meer nummers van Barbie in een nieuw jasje

De speciale versie van I’m Just Ken is te horen op Ken The EP, die te koop is op vinyl en te beluisteren op verschillende streamingdiensten, zoals Spotify en Apple Music. Naast Merry Kristmas Barbie en het origineel, staan ook twee andere versies van I’m Just Ken op de EP, namelijk In My Feelings Acoustic en Purple Disco Machine Remix.