Xbox Series X nu met veel korting te scoren vlak voor de feestdagen

News
donderdag, 21 december 2023 om 11:00
xbox series xf1637772091
Microsoft wil er blijkbaar een mooie kerst van maken. De Xbox Series X is momenteel namelijk met veel korting te scoren, vlak voordat de feestdagen van start gaan.
Als je nog een mooi cadeau zoekt om een familielid, partner of jezelf mee blij te maken, dan heeft Microsoft nu een goede deal voor je. Voor de feestdagen is de Xbox Series X namelijk flink in prijs gedaald bij meerdere webshops.
Eerder dit jaar was de next-gen console juist nog in prijs verhoogd vanwege de hoge inflatie en de stijgende productie- en vervoerskosten die daarmee gepaard gaan. Maar nu kan je de console dus halen voor een prijs die veel lager is dan de oorspronkelijke prijs van de Xbox Series X.

Games voor de Xbox Series X

Als jij of een andere gelukkige nieuwe eigenaar meteen aan de slag wil gaan met een hele collectie aan games, dan is het een verstandige keuze om een abonnement te nemen op Xbox Game Pass.
Met de dienst krijg je namelijk niet alleen toegang tot de online diensten van games, maar kan je ook een enorme bibliotheek aan games downloaden. Zo verschijnen first party games van Microsoft meteen dag één op Game Pass, maar kan je ook geprezen titels als Lies of P of Cocoon nu via de dienst spelen.