Elder Scrolls Online viert zesde verjaardag met cadeau's voor alle spelers

  The Elder Scrolls Online is alweer bijna zes jaar oud en dat moet gevierd worden. Ontwikkelaar Zenimax Online Studios gaat dan ook flink wat cadeau’s uitdelen aan alle spelers in Tamriel.

  Het verjaardagsfeestje van The Elder Scrolls Online gaat van start op 2 april en zal bijna twee weken lang duren, tot en met 14 april. Om aan alle festiviteiten mee te kunnen doen, hebben spelers de mogelijkheid om de eerste quest te halen uit de Crown Store. Daarmee worden ze gestuurd naar de wereldberoemde Chef Donolon.

  De getalenteerde kok zal je na de eerste quest meteen belonen met een smakelijke taart, waarvan je tijdens het event een hapje kan nemen om twee keer zoveel ervaringspunten te verdienen. Zelfs als de rest van de festiviteiten je niet interesseert, is het dus zeker de moeite waard om de eerste opdracht te voltooien.

  Goodies en een gloednieuwe mount

  Voor spelers die wel meer goodies willen verdienen zijn er daily quests. Voor elke opdracht die je succesvol tot een einde brengt, van dungeons voltooien tot aan het craften van armor, krijg je een Anniversary Jubilee Gift Box. Daarmee maak je kans op nieuwe Outfit Styles, meubels voor in je huis, materialen om mee te craften en Transmutation Crystals.

  Zoals gebruikelijk is met elk evenement in The Elder Scrolls Online kan je ook weer Event Tickets verdienen. Dat betekent dat je ook weer kan werken richting een speciale mount: de Icebreath Indrik. Ideaal om de ijskoude vlaktes van Skyrim te verkennen in het aankomende Greymoor.

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.