De beste aanbiedingen: goedkope games, gadgets en andere gear (week 13)

  Het is weer tijd voor een nieuwe lijst vol met lekkere aanbiedingen. En die kunnen we nu wel gebruiken, aangezien de meeste mensen thuis moeten werken of gedwongen thuis zitten. We hopen dat je met deze beste aanbiedingen van de week jezelf toch nog kunt vermaken.

  5. Concrete Genie + Dualshock 4 Controller

  We beginnen onze lijst met beste aanbiedingen met een goede bundel van GameMania. Op de website kun je namelijk de titel Concrete Genie voor de PS4 samen kopen met een Dualshock 4 controller voor maar 59,98 euro. Normaliter is een controller op zich al zo duur, maar nu krijg je er zelfs een goede game bij.

  Mocht Concrete Genie nou niet jouw cup of tea zijn, dan kun je ook nog kiezen of je deze bundel liever wil met de titel MediEvil.

  4. Pokémon TCG Sword & Shield Booster Pack - 5+1 Voordeelbundel

  Ben je nu even klaar met het gamen op je console of PC, dan hebben we hier de volgende aanbieding voor je klaarstaan. Wederom kun je deze aanbieding bij GameMania aanschaffen. Dit keer gaan we voor een voordeelbundel van Pokémonkaarten. Deze kaarten zijn van de laatste generatie, namelijk Sword and Shield, zodat jij alle nieuwste Pokémon kunt gebruiken, verzamelen en voor je kan laten vechten.

  Deze bundel bestaat uit vijf pakjes kaarten, waarbij je er één gratis krijgt. Dat zijn er dus zes voor de prijs van vijf. Wat deze bundel nog beter maakt is dat het geheel ook nog is afgeprijsd van 35,88 naar 29,90 euro.

  Philips

  3. Verschillende TV's in de sale

  In tijden als deze bestaat de dag meestal veel uit gamen, films en series kijken en af en toe opstaan om wat eten te pakken. Om hier zo goed mogelijk van te kunnen genieten heb je natuurlijk wel goede gear nodig. Gelukkig heeft de Mediamarkt nu veel verschillende aanbiedingen op extreem goede TV's.

  Zo zien we veel grote aanbiedingen die oplopen tot wel 600 euro korting. Gelukkig is er voor iedere portemonnee wel een goede TV in de aanbieding, waardoor niemand zonder hoeft te zitten.

  Nintendo

  2. Nintendo Labo bundel

  Natuurlijk weten we ook dat alle scholen dicht zijn op het moment. Ouders zijn vaak gedwongen om thuis te werken om op de kinderen te letten, maar gelukkig zorgt deze aanbieding ervoor dat hun kroost wel even zoet is. Bij Nedgame is het Nintendo Switch Labo pakket namelijk in de aanbieding.

  Voor degene die niet weten wat dit is: met Nintendo Labo kun je je Nintendo Switch uitbreiden met verschillende bouwsels, waardoor je meer uit je Switch kunt halen. Zo kun je bijvoorbeeld een hele hijskraan om je Switch heen bouwen, waar je vervolgens verschillende spelletjes mee kunt spelen. In deze bundel krijg je verschillende bouwwerken die je zelf in elkaar kunt zetten.

  De bundel was eerst 79,99 euro en is nu afgeprijsd naar 38 euro.

  1. Borderlands 3

  Verlaat Pandora en reis het heelal af met vier nieuwe Vault Hunters in Borderlands 3. Ga de strijd aan met bizarre wapens en krachten en neem het op tegen de gevaarlijke Calypso Twins. Borderlands 3 is nu in de aanbieding bij GameMania.

  Deze titel was voorheen 64,98 euro, maar is nu heel scherp afgeprijsd naar slechts 19,98 euro. Dit is een fantastische deal die je bijna niet kunt laten liggen als je maar ook een beetje fan bent van RPG shooters.

  Concrete Genie

  Verkijgbaar vanaf 8 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.