Cyberpunk 2077 release uitgesteld tot en met september

  Zit je al te popelen om in april Night City te gaan verkennen? Dan heeft CD Projekt RED wat slecht nieuws voor je. De Cyberpunk 2077 release is namelijk met vijf maanden uitgesteld. De game staat nu gepland voor een release in september.

  Marcin Iwinski en Adam Badowski, mede oprichter en hoofd van CD Projekt RED hebben dit vandaag in een tweet laten weten. In de tweet staat te lezen dat de releasedatum van de game niet gehaald gaat worden en dat er nog veel werk verzet moet worden. De datum wordt daarom verschoven met vijf maanden naar 17 september 2020.

  Cyberpunk 2077 moet perfect zijn

  Volgens de tweet is de game wel al compleet en speelbaar, maar eist Night City nog de nodige uren aan werk. De game moet de kroon op het werk van CD Projekt RED deze worden en dus wil de ontwikkelaar alles tot in de puntjes nalopen. Een belangrijk onderdeel daarbij is Night City, de enorme stad waarin je in de game belandt.

  Night City zit vol verhalen volgens CD Projekt RED en is daardoor ontzettend complex. Er moet dan ook vooral veel tijd gestoken worden in het testen van de vele onderdelen in de spelwereld. Daarna volgt het zetten van de nodige puntjes op de 'i', voordat de game in de schappen zal belanden.

  CD Projekt RED belooft iedereen op de hoogte te houden van updates rondom de game zodra die er zijn. Hieronder nog de afbeelding uit de twee van CD Projekt RED.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 10 december 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.