Netflix haalt nieuwe spionnenserie met Arnold Schwarzenegger binnen

News
donderdag, 20 mei 2021 om 15:00
terminator dark fatef1621508924
Netflix heeft een enorme naam weten te bemachtigen voor een nieuwe spionnenserie op het gigantische platform. Arnold Schwarzenegger staat in de schijnwerpers voor de nieuwe serie van Netflix.
Over de spionnenserie van Netflix is nog niets bekend, maar een aantal leden van de cast zijn al wel onthuld. Zo wisten we eerder al dat actrice Monica Barbaro een rol krijgt in de serie en nu ook dat Arnold Schwarzenegger een rol krijgt in de serie. De twee spelen vader en dochter die er beide achter komen dat ze ieder voor de CIA werken.
De serie wordt acht afleveringen lang, helaas is er nog geen releasedatum, maar de grote namen en alleen het concept weten al flinke interesse op te wekken!

Eerste serie voor Schwarzenegger

Schwarzenegger heeft een flink verleden als het aankomt op acteren. Zo is hij zonder twijfel bekend geworden door Terminator en Predator, maar heeft hij ook in films gespeeld zoals een enorm slechte Batman film met George Clooney. Naast films heeft hij nog nooit echt in de schijnwerpers gestaan in een serie. Hier en daar heeft hij wel een cameo gehad, maar daar bleef het dan ook vaak bij.
Schwarzenegger is er in ieder geval helemaal klaar voor en zegt dan ook: “Ik kijk enorm uit naar de samenwerking voor de show met Nick, Monica en het hele team dat erbij komt kijken.”
We moeten het voor nu doen met de kleine hints aan informatie, maar met het werktempo dat Netflix vaak weet op te voeren, hoeven we niet lang te wachten voor een trailer.