Elden Ring-fans verwachten heel snel aankondiging van DLC releasedatum

News
dinsdag, 16 januari 2024 om 14:00
elden ring headerf1646038440
Het is nog steeds niet duidelijk wanneer de Shadow of the Erdtree DLC uitkomt voor Elden Ring. Maar fans verwachten nu heel snel een aankondiging na een update voor Steam.
Het is al bijna een jaar geleden dat Shadow of the Erdtree werd aangekondigd door FromSoftware. Sindsdien is de Japanse ontwikkelaar alleen erg stil geweest over de uitbreiding. Alleen in december liet de studio weten dat het goed gaat met de voortgang, maar dat fans nog wel even geduld moeten hebben.
Door een update voor Steam zijn fans nu alleen weer erg enthousiast geraakt. X-gebruiker Ziostorm meldt namelijk dat een nieuw DLC-pakket is toegevoegd aan Elden Ring in de database van Steam. Volgens de gebruiker is het niet zeker dat het om Shadow of the Erdtree gaat, maar daar lijkt het wel alle schijn van te hebben.
Op Reddit is nu de verwachting dat de aankondiging van de releasedatum er snel aankomt. Sommige gebruikers verwachten zelfs een aankondiging binnen een paar dagen, of ‘zelfs minder’.

Terechte hype?

Dat veel Elden Ring-fans zitten hebben in de DLC voor de RPG is niet zo vreemd. FromSoftware heeft namelijk een goede track record als het aankomt op uitbreidingen. Bijna alle DLC van de studio is erg goed ontvangen door fans en heeft interessante wapens, bazen en lore aan de games toegevoegd.
Nu zijn fans helemaal enthousiast, door de enige artwork die is gedeeld door FromSoftware. Daarop lijkt namelijk Miquella te zien, een personage die een grote rol speelt in Elden Ring en waar nog veel mee gedaan kan worden qua verhaal.