Rabobank storing sluit de dag slecht af

News
donderdag, 04 november 2021 om 18:12
Bij de Rabobank is momenteel een grote storing gaande. De Rabobank storing begon aan het einde van de middag. Zo valt te zien op Allestoringen waar massaal melding wordt gemaakt. Een oplossing is nog niet gevonden.
Rond 17.55 uur begon Nederland masaal te melden dat er een storing is bij de Rabobank. In luttele minuten zijn er meer dan 1000 meldingen binnengekomen via Allestoringen. Helaas lijkt de piek nog lang niet aangetikt.
Via socialmediakanalen heeft de Rabobank nog niets laten weten over de storing. Klanten hebben vooral problemen met het inloggen op mobiel internetbankieren. Verder is het ook lastig om via internetbankieren geld over te boeken momenteel. Ook daar komen massaal meldingen over binnen.

Rabobank Storing nog niet voorbij

De Rabobank lijkt zelf ook nog niet te weten wat er aan de hand is. Voor nu is het dan ook afwachten tot Rabobank zelf met een bericht naar buiten komt over de storing. Waarschijnlijk zal de bank met man en macht werken aan een spoedige oplossing. Zodra er meer duidelijkheid is over de situatie en een oplossing gevonden is, werken we dit bericht dan ook bij.
Eerder vandaag was toevallig ook bij ING een flinke storing. Die duurde uiteindelijk vijf uur en trapte de dag als het ware af.