Eerste trailer en releasedatum Star Wars Squadrons getoond

  Het is een drukke week geweest voor EA. Eerst werd Star Wars Squadrons per ongeluk gelekt en kondigde de uitgever de nieuwe game maar officieel aan. Nu is ook nog eens de eerste trailer uitgebracht en de releasedatum aangekondigd.

  Het was niet de bedoeling dat Star Wars Squadrons al een publiek geheim zou zijn afgelopen zaterdag. Een banner in de Xbox Store verklapte per ongeluk het bestaan van de nieuwe Star Wars game. Electronic Arts restte niets anders dan de game maar officieel aan te kondigen, met de mededeling dat er snel een trailer zou volgen.

  Die trailer is nu ook gearriveerd. In de video is een klassiek gevecht te zien tussen een X-Wing en Tie-Fighter. In tegenstelling tot de Star Wars films komen beide piloten met alleen blikschade uit het gevecht. Het geeft ze de mogelijkheid om terug te keren naar het moederschip van respectievelijk de rebellen en The Empire, om te herenigen met hun Squadrons. Het volgende gevecht zal op volle kracht worden uitgevochten. Check de eerste trailer van Star Wars Squadrons hieronder.

  Binnenkort zelf vliegen in de ruimte

  De nieuwe titel in de populaire franchise zal liefhebbers van singleplayer en multiplayer bekoren. Squadrons zal namelijk niet alleen een verhaal vertellen rond het einde van de Galactic Civil War, maar zal ook vijf tegen vijf online dogfights bieden. De ontwikkeling wordt op de rekening genomen van EA Motive, dezelfde studio die Star Wars: Battlefront 2 heeft gemaakt.

  Heel lang hoeven we ook niet meer te wachten op Star Wars Squadrons. EA heeft namelijk bekendgemaakt dat de game al op 2 oktober moet uitkomen voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Ook is er ondersteuning voor Virtual Reality op de PS4 en PC.

  Star Wars Squadrons

  Verkijgbaar vanaf 2 october 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.