EA kondigt Star Wars Squadrons aan na lek

News
zaterdag, 13 juni 2020 om 10:30
star wars squadronsf1592034334
Nadat eerder al de titel van een nieuwe Star Wars titel gelekt was, heeft EA de titel schoorvoetend officieel bekend gemaakt.
EA had het graag nog even geheim gehouden, maar via een banner in de Xbox Store was de naam van de nieuwe Star Wars game van EA al uitgelekt. EA restte daarop niets dan officieel bevestigen dat de titel inderdaad bestaat en dat er snel meer informatie en een trailer gaan volgen. Volgens Venturebeat zal de titel een gevechtsgame in de stijl van X-Wing en Rogue Squadron worden onder anderen tussen Star Wars ruimteschepen en zowel een single-player campagne als een multiplayer deel bevatten.

De game wordt ontwikkeld door Motive, die eerder de single-player campagne van Star Wars: Battlefront II voor hun rekening namen. Squadrons zou de officiële naam zijn van de game die onder de naam Star Wars: Project Maverick ontwikkeld werd. Onder die naam lekte de game ook al eerder in de PlayStation Store.

Hoewel er nog weinig bekend is over de game wordt verwacht dat deze nog dit jaar voor PlayStation 4, Xbox 1 een PC uit zal komen. Aanstaande maandag hopen we meer te weten als de trailer openbaar gemaakt wordt. De trailer zal maandag middag om 17:00 uur te zien zijn via de standaard kanalen van EA.

Populair Nieuws