Eerste streamingdienst voor Spider-Man No Way Home onthuld

News
dinsdag, 08 februari 2022 om 11:00
spider man no way homef1638289447
Iedereen in Nederland heeft er lang op moeten wachten, maar inmiddels is Spider-Man No Way Home eindelijk in de bioscopen te aanschouwen. Toch heeft niet iedereen de mogelijkheid om de film in de bioscoop te kijken. Er wordt met smart gewacht tot de eerste mogelijkheid om de film via een streamingdienst te bekijken en de eerste service die de film krijgt is nu eindelijk bekendgemaakt.
De eerste streamingdienst die Spider-Man No Way Home krijgt, is Starz (via Deadline). Als die naam je niets zegt, is dat niet heel verwonderlijk. Starz is namelijk niet in Nederland beschikbaar.
Starz is een streamingdienst die alleen in de Verenigde Staten beschikbaar is. In Nederland komt de film hoogstwaarschijnlijk ook nog naar een streamingdienst, maar naar welke streamingdienst is nog de vraag. Ook is een datum nog niet bekend, zowel binnen als buiten Nederland. Voor Starz wordt een vage periode van de aankomende zes maanden aangehouden.
spider man no way homef1676023288

Naar welke streamingservice komt Spider-Man No Way Home?

Als we kijken naar welke streamingdienst we in Nederland moeten hebben voor Spider-Man No Way Home zijn er flink wat opties. Disney+ is het meest voordehandliggend als keuze, maar daar gaat de film in ieder geval niet naartoe. Doordat de film een samenwerking is tussen Disney en Sony, heeft Sony de rechten voor de film in handen.
Op basis van de eerdere films weten we dat Sony de films specifiek niet bij Disney stalt. Een aantal Spider-Man-films, waaronder Spider-Man Homecoming, staat op Netflix. Dit lijkt daardoor de meest aannemelijke optie, al is dat nog niet officieel bevestigd. Daarvoor moeten we nog even afwachten.
Wel zijn er andere manieren om de film alvast te streamen. Die hebben we hier handig voor je op een rijtje gezet.

Populair Nieuws

Laatste Reacties