Wanneer en hoe kun je Spider-Man No Way Home streamen?

Article
zaterdag, 15 januari 2022 om 13:00
spider man no way homef1638289447
Spider-Man No Way Home kwam in 2021 officieel uit wereldwijd, maar helaas voor Nederlanders is de film nog steeds niet goed te bekijken. De bioscopen gingen dicht en voor lang niet iedereen is het rendabel om naar het buitenland te gaan om de film te bekijken. Wij zetten alvast voor je op een rijtje wanneer en hoe je Spider-Man No Way Home kunt streamen!

Hoe kun je Spider-Man No Way Home online kijken?

Momenteel is Spider-Man No Way Home nog niet legaal online te bekijken. De film is nog niet uitgekomen op On Demand-platformen, maar daar lijkt begin 2022 wel verandering in te komen. Gezien de film internationaal gezien al enige tijd draait, komt de film binnenkort naar On Demand en de datum daarvoor lijkt al gelekt te zijn.
Via Fandango’s Vudu app werd namelijk een datum gespot voor wanneer Spider-Man No Way Home On Demand beschikbaar zou moeten worden. 28 februari zou de dag moeten zijn, al is het nog onduidelijk of dit een placeholder is.
spider man no way homef1676023288

Spider-Man No Way Home On Demand bestellen

Voor nu is het dus nog even afwachten voor Spider-Man No Way Home op legale wijze online verschijnt. Wel kun je alvast op de hoogte gehouden worden wanneer de film verschijnt. In de Google Play Store kun je de film namelijk al op je verlanglijstje zetten.
Ook via iTunes kun je de film al vooruit bestellen. Via de winkel van Apple kost dat je 16,99 euro om de film vooruit te bestellen. Helaas wordt ook hier nog geen datum gemeld wanneer je de film vervolgens daadwerkelijk kunt kijken online.
spider man no way home trailerf1629789322

Kan ik Spider-Man No Way Home op Disney+ kijken?

Een andere optie waar je misschien op zit te wachten is om Spider-Man No Way Home via Disney+ te kijken. Er is alleen één probleem, namelijk dat de film niet naar Disney+ komt. De film werd immers gemaakt door Sony, ondanks dat deze onderdeel is van het MCU.
Doordat Sony de rechten van de film heeft en de distributie regelt, komt de film daarom niet direct naar Disney+. Van het MCU zijn de Spider-Man-films de enige die ontbreken. In Nederland staan een aantal Spider-Man-films op Netflix en er is een kans dat het nieuwste deel daar ook verschijnt.

Wanneer komt Spider-Man No Way Home uit op Blu-Ray en DVD?

Een laatste optie is natuurlijk ook nog om te wachten tot de film op Blu-Ray en/of DVD uitkomt. In de meeste webshops is de film ook nog niet te vinden voor pre-order wat doet vermoeden dat de film nog wel even op zich laat wachten voordat deze uitkomt in fysieke vorm. Doorgaans gebeurt dit ook pas een paar weken nadat de film digitaal verkrijgbaar is.

Spider-Man No Way Home kijken in Nederland blijft lastig

Al met al is het voor Nederlanders momenteel nog lastig om Spider-Man No Way Home te kijken. Concrete data voor het streamen van de film zijn er nog niet en dus lijkt de beste optie om te wachten tot de bioscopen weer open gaan. Dit zou in theorie op 15 januari moeten gebeuren, maar dat kan eventueel nog later worden. Het hangt immers af van een mogelijke verlenging van de huidige lockdown.