Gloednieuwe PS5-game met dikke korting te scoren

News
woensdag, 04 januari 2023 om 7:00
pexels kerde severin 5961216f1633603917
Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen of we hebben alweer prijzen gespot. Dit keer is er weer een nieuwe PS5-game met korting gespot. Ook de Xbox Series S/X, PlayStation 4 en Switch-versie zijn in de aanbieding.
Het gaat om Crisis Core Final Fantasy 7, een game die in november vorig jaar uitkwam, die in met korting gespot is bij Nedgame. Hoewel de Switch-versie nog de oorspronkelijke prijs heeft, zijn de rest van de versies allemaal met korting verkrijgbaar. De game kost nu slechts 48 euro en dat is toch een stuk voordeliger dan toen de game net uitkwam.
De game die met 13 procent korting te halen is, is een prima deal. Onze Luuc was redelijk te spreken over de game in zijn review.

Crisis Core Final Fantasy 7 als tussendoortje

Crisis Core Final Fantasy 7 is dus een remake van de game die uitkwam op de PSP. Dat de game wat gedateerd is kun je dus wat zien aan de graphics, al zijn die aardig opgepoetst. Als je daar doorheen kunt kijken, hoef je echt niet per se een Switch-versie te kopen. Dus rest kun je ook gerust spelen. En dan heb je nog altijd een heerlijke RPG in handen om jezelf uren mee te vermaken. Ondertussen kijken we natuurlijk uit naar de nieuwe Final Fantasy, dat wordt pas echt smullen!