Eerste PlayStation Plus game van oktober 2021 mogelijk gelekt

News
dinsdag, 07 september 2021 om 11:00
ps plus ps5f1631005854
Nadat een recent lek eerder deze week de eerste details van een Alan Wake remaster leek te lekken, is het voor velen ook de indicatie dat de eerste PlayStation Plus game van oktober 2021 gelekt is. De releasedatum van de Alan Wake Remaster zou namelijk op dezelfde dag zijn als de release van de nieuwe PlayStation Plus games van oktober 2021. Zo stelt Comicbook.com.
Hoewel Comicbook geen garanties geeft en het dus een gerucht betreft, stelt de website dat Alan Wake Remastered wel eens de eerste PlayStation Plus game van oktober 2021 kan zijn. De titel zou namelijk, volgens de gelekte releasedatum, moeten verschijnen op 5 oktober. Dat is de dag waarop Sony ook de nieuwe PS Plus games van oktober zou moeten lanceren.
Het feit dat Sony in 2021 vrij gewillig is geweest met nieuwe releases uitgeven via PlayStation Plus gooit daarbij wat extra olie op het vuur. Zo kwamen Oddworld: Soulstorm, Destruction AllStars en A Plague Tale: Innocence allemaal direct via PlayStation Plus uit op de eerste dinsdag van de maand. Tegenwoordig worden de meeste, grote titels op vrijdag gelanceerd waardoor de gelekte releasedatum van Alan Wake Remastered ook enigszins opvallend is.

PlayStation Plus game van oktober 2021 niet officieel onthuld

Remedy Entertainment, de ontwikkelaar van de game, heeft officieel nog niets gezegd. Ook Sony is nog stil, wat logisch is, want Alan Wake Remastered is officieel ook nog niet uit de doeken gedaan. Volgens een recent lek zou dit in de komende dagen moeten gebeuren en staat de game onder andere voor de PlayStation 4 en PlayStation 5 op de planning.
Denk jij dat Alan Wake Remastered onderdeel kan zijn van de PlayStation Plus games van volgende maand? Laat het ons hieronder weten in de reacties en vertel ons dan ook direct welke games je nog in de line-up wil zien.