The Matrix 4 titel onthuld tijdens CinemaCon

News
woensdag, 25 augustus 2021 om 10:00
the matrixf1638522495
Tijdens CinemaCon heeft Warner Bros de eerste beelden van The Matrix 4 vrijgegeven. Deze werden direct opgevolgd met de officiële titel voor de film. De nieuwe film gaat The Matrix: Resurrections heten en komt later dit jaar nog uit.
De trailer is officieel nog niet vrijgegeven online, maar Deadline heeft wel al een beschrijving van wat er in de trailer te zien is. Mocht je op de beelden willen wachten, lees dan niet verder.
Spoilers voor wat er in de trailer te zien is volgen hieronder.

The Matrix 4 trailer uitgelegd

De trailer trapt af met Neil Patrick Harris die tegen Keanu Reeves' Neo praat. De twee lijken in een toekomstige versie van San Francisco te zitten. Net als in de film uit 1999 doen de beelden vermoeden dat Neo vastzit in een nepwereld, waarna Neo ook vraagt of hij gek is.
Het woord gek wordt volgens de door de therapeut die Neil Patrick Harris speelt. De trailer knipt vervolgens naar een shot waarin Neo en Trinity (gespeeld door Carrie Anne Moss) elkaar tegenkomen. Trinity vraagt Neo of ze elkaar al eens eerder ontmoet hebben.
De trailer vervolgt met een shot van blauwe pillen die door de gootsteen gespoeld worden, terwijl het nummer White Rabbit van Jefferson Airplane hoorbaar is. Een shot van Neo die in een oude man veranderd en jonge Morpheus volgen het shot op. Morpheus vertelt Neo dat het "tijd is om te vliegen" en geeft hem vervolgens een rode pil.
De trailer sluit vervolgens af met actiebeelden zoals we van een Matrix-film gewend zijn. Karate, acrobatenacties en draaien in de lucht vliegen je om de oren. Nu is het alleen nog wachten tot we officieel beelden gaan zien van de film.
The Matrix: Resurrections staat voor 22 december 2021 op de planning.

Populair Nieuws