Eerste Lord of the Rings: The Rings of Power trailer getoond tijdens Super Bowl

News
maandag, 14 februari 2022 om 15:30
lord of the rings the rings of powerf1644842804
Na lang wachten kunnen we dan eindelijk genieten van de eerste beelden van Lord of the Rings: The Rings of Power. Via een Super Bowl-reclame is de eerste trailer van de Amazon Prime-serie getoond.
De Amerikaanse Super Bowl staat bekend om zijn gigantische grootte en indrukwekkende optredens. Zo is het elk jaar weer de vraag welke reclames er getoond worden en wie er een show gaan geven tijdens halftime. Met een vooruitzicht op een aantal indrukwekkende series die later dit jaar uitkomen, gepaard met de populariteit van de Super Bowl, stonden er een aantal nieuwe teasers gepland.
Zo hebben we al nieuwe beelden kunnen zien van onder meer Jurassic World: Dominion, Pixars Lightyear en de volgende film van Jordan Peele genaamd ‘Nope’. Een van de grote namen waar veel fans benieuwd naar waren was de nieuwste toevoeging in de Lord of the Rings-franchise. Met een nieuwe serie genaamd Lord of the Rings: The Rings of Power blaast Prime Video weer nieuw leven in de Lord of the Rings-franchise en we hebben eindelijk de eerste trailer gekregen.

Het verhaal van de ringen

In The Rings of Power volgen we een aantal oude karakters van Tolkien, maar ook nieuw geschreven personages. Het verhaal speelt zich ver voor de oorspronkelijke Lord of The Rings-films af en zal dan ook een beter idee scheppen over de geschiedenis van Middle-Earth.
De nieuwe serie speelt zich namelijk af tijdens de Second Age, waarin het aan het begin nog vrede heerste op het contitent. Maar er ligt een nieuwe oorlog in het verschiet. Zo krijgen we te zien hoe de ‘'Rings of Power' worden gesmeed, zien we hoe Sauron zich heeft opgewerkt tot de nieuwe Dark Lord en volgt de serie het verhaal van het koninkrijk Númenor en de laatste alliantie tussen de mensen en de elven.

Geen binge-mogelijkheid voor Rings of Power

Lord of The Rings: The Rings of Power zal dankzij Amazon te zien zijn vanaf 2 september 2022. De release wordt al door veel mensen in spanning afgewacht en zal dan waarschijnlijk ook goed scoren. Mocht je vanaf 2 september de hele serie willen bingen, dan hebben we slecht nieuws. Amazon heeft er namelijk voor gekozen om de afleveringen wekelijks uit te brengen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties