Assassin's Creed: Valhalla: 4 legendes die we willen zien

  Dat ‘King Alfred The Great’ terug zal keren in Assassin’s Creed: Valhalla is door de makers al bekendgemaakt. Dit maakt ons natuurlijk ontzettend nieuwsgierig naar andere personages die echt bestaan hebben in de tijd van de vikingen. Vandaag hebben wij 5 mensen uitgekozen die wij erg graag terug zouden zien in de nieuwe game uit de populaire franchise.

  Ragnar Lothbrok

  Natuurlijk zouden we niets liever willen dan deze enorme naam van de Vikings terugzien in Assassin’s Creed: Valhalla. De personage die de hoofdrol inneemt in de populaire serie Vikings was één van de machtigste noormannen die ooit bestaan heeft. Ragnar Lothbrok was vermoedelijk de eerste Viking die naar het westen zeilde en Engeland vond, waar velen dat in die tijd onmogelijk schatte. Een probleem is alleen dat Ragnar volgens de verhalen overleed in 867, wat zes jaar voor Assassin’s Creed: Valhalla is. Wel zou Ragnar terug kunnen keren in flashbacks of zelfs in zijn nagelaten, zoals de volgende heren.

  Bjorn Ironside

  Ragnar Lothbrok bracht een hoop zoons de wereld in, waaronder deze befaamde krijger en eerste zoon Bjorn Ironside. Ook Bjorn speelde een grote rol in de serie Vikings en was volgens verhalen ook een erg machtige Viking. Veel is er alleen niet met zekerheid te zeggen over Bjorn, maar we zouden erg graag meer over hem te weten komen in de nieuwe Assassin’s Creed. Ook zou de toevoeging van Bjorn kunnen zorgen voor een aantal andere vette personages. Om zo maar een voorbeeld te noemen zijn bekendste broer.

  Ivar The Boneless

  Deze kreupele zoon van Ragnar is misschien wel de bekendste van het spel. Ivar The Boneless was een naam die angst in de ogen van Engelsen liet schieten tussen 865 en 870. De Viking leidde een groot leger dat Engeland vaak binnenviel en veel slachtoffers met zich meenam. De kans dat Ivar een rol zal krijgen in Assassin’s Creed: Valhalla is dan ook sterk aanwezig. Of dit nou zijn naam is die je hoort, of dat hij in persoon te zien is. Een grote reden daarvoor is dat hij volgens de verhalen in 873 overleed, wat het jaar is waar de game begint. De dood van Ivar zal dus heel goed voor kunnen komen in de start van de serie en wie weet wel een grote rol spelen in het verhaal.

  Leif Erikson

  Hoewel de kans dat de meest bekende Viking aller tijden voorkomt in het spel erg klein is, zou het wel heel erg gaaf zijn. Erikson, die in Ijsland de wereld in kwam, is geboren in 970. Dit is bijna 100 jaar na het begin van Assassin’s Creed: Valhalla. Daarom is zien we deze legende hoogstwaarschijnlijk niet in de game. Wel zou het kunnen zijn dat Leif Erikson voorkomt in blikken naar een dichter verleden in de game. Dus hoewel de kans klein is, mag hopen altijd!

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.