Pokémon Unite voegt Blissey toe als nieuw karakter

News
dinsdag, 17 augustus 2021 om 9:30
pokemon unitef1674750576
Pokémon Unite is nu al razend populair en fans kunnen hun geluk niet op. The Pokémon Company heeft laten weten dat later deze week een nieuw karakter zal worden toegevoegd aan de titel. Dit in de vorm van een healer, genaamd Blissey.

Pokémon Unite krijgt nieuwe support

Via het Twitter account van The Pokémon Company laat het bedrijf weten dat vanaf 18 augustus er een nieuw karakter speelbaar is in de game. Blissey zal een ondersteunende rol aannemen in jouw formatie. Blissey kan namelijk eieren gooien die haar teamgenoten gezondheid geeft en de vijand juist schade toedient.
Haar Unite Move, genaamd Bliss Assistant zorgt ervoor dat Blissey naar een teamgenoot sprint en deze beschermd voor inkomende schade. Of Blissey zal beginnen als een van haar eerder evoluties is niet duidelijk. Dit zou ervoor zorgen dat we namelijk eerst als Chansey of Happiny moeten spelen.

Pokémon Unite zou ook andere karakters bevatten

Het komt misschien als een verrassing dat een karakter als Blissey nu wordt toegevoegd. Dit vooral omdat Pokémon Unite al eerder liet weten dat Gardevoir en Blastoise in de game zouden komen. Nu zit Gardevoir al in de titel, maar Blastoise is nog nergens te bekennen.
Welk karakter gebruiken jullie in Pokémon Unite? Laat het ons weten in de comments.