Eerste beelden van The Umbrella Academy seizoen 2 onthuld!

News
vrijdag, 29 mei 2020 om 12:30
mv5bymq5mwm2mwmtytiyzc00yzezltgyytktowjizmy5mti0ywyzxkeyxkfqcgdeqxvynjg2njqwmdq at v1 sy1000 sx1500 alf1590651664
Het duurt niet lang meer voor seizoen 2 van The Umbrella Academy op Netflix beschikbaar is! Een aankondiging hebben we ondertussen al gehad, maar nu krijgen we de allereerste beelden van het tweede seizoen te zien.
Vanaf 31 juli kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen van Netflix-hit The Umbrella Academy. Dit heeft de cast zelf bekendgemaakt in een komische video waarin de acteurs vanuit hun eigen woning dansen op het bekende nummer uit de serie 'I think we're alone now'.
Netflix is nu al begonnen met het teasen, zo is er een eerste teaser op de Twitter pagina van The Umbrella Academy verschenen. Veel is er nog niet te zien, maar de teaser laat ons wel weten dat we vandaag de eerste trailer kunnen verwachten van het tweede seizoen.
Momenteel weten we nog niet veel over seizoen 2, er is nog geen synopsis vrijgegeven. Wel weten we dat we ons niet moeten afvragen waar de Hargreeves broers en zussen zijn, maar wanneer. Aan het einde van het eerste seizoen zagen we dat Number 5 ervoor zorgde dat de helden konden ontsnappen, net voordat de aarde compleet verwoest werd.
Ook zullen de Hargreeves' ongetwijfeld proberen om de apocalypse dit keer succesvol tegen te houden. Of dat hen gaat lukken is nog maar de vraag. Ben je benieuwd naar meer series als The Umbrella Academy? Hier kan je een lijstje vinden.