Gamescom Opening Night Live brengt meer dan 20 games

News
maandag, 17 augustus 2020 om 15:45
gc onl logo 1200x675f1597662186
Terwijl alle grote evenementen rondom games afgelast, veranderd of verplaatst zijn, komt gamescom toch met een show. Hoewel ook deze show niet fysiek is belooft in ieder geval de openingsavond gamescom Opening Night Live een spektakel te worden. Er komen namelijk meer dan 20 games aan bod.
Dit vertelt presentator Geoff Keighley in een tweet. Keighley laat weten dat hij er naar uitkijkt om de show te presenteren die binnen nu en twee weken plaatsvindt. Er zullen volgens hem tijdens de liveshow meer dan 20 games voorbij komen en er is in de komende weken een hoop te onthullen. De veelbelovende woorden van Keighley wijzen er in ieder geval op dat gamescom ook dit jaar weer een paar mooie onthullingen zal brengen.

Gamescom Opening Night Live dé plek voor groot nieuws

Nadat we van alle grote partijen al van mooie onthullingen hebben mogen smikkelen, blijft er ogenschijnlijk nog maar weinig over voor gamescom. Toch hoef je niet lang na te denken over de mogelijke onthullingen die gamescom Opening Night Live ons kan brengen. Zo weten we de prijs en de releasedatum van de Xbox Series X en Playstation 5 nog niet en heeft Sony het startsein voor de pre-orders van de PS5 nog niet gegeven. Dingen die zomaar eens tijdens de show kunnen gebeuren.
Wat betreft games is er ook nog genoeg te bedenken waarvan we een update willen zien. Er wordt verwacht dat er in de komende weken nog een en ander onthuld wordt, maar waarschijnlijk houden zowel Nintendo, Sony als Microsoft nog een slag om de arm om tijdens de gamescom openingsstream flink uit te pakken.
Gamescom Opening Night Live zal uitgezonden worden op donderdag 27 augustus om 19:30 uur. De show duurt ongeveer tot 22:00 uur, wat genoeg ruimte biedt om flink wat games te onthullen. De stream zal te volgen zijn via het Twitch-kanaal van gamescom.