Day One patch Mass Effect Legendary Edition groter dan originele games

  Fans van Mass Effect kunnen binnenkort met de ultieme versie van de originele trilogie aan de slag dankzij Mass Effect Legendary Edition. Die game zal naar verluidt wel een flinke Day One patch krijgen, die maar liefst groter is dan alle originele games.

  BioWare is hard aan het werk met het vijfde deel in de Mass Effect-franchise. Het kan alleen wel een tijdje duren voordat die game het levenslicht ziet, want op een korte teaser na hebben we nog niks gezien van ‘The Next Mass Effect’. Gelukkig hoeven fans van de franchise niet lang te wachten op een ‘nieuw’ deel, want op 14 mei zal Mass Effect Legendary Edition in de winkelschappen liggen.

  Die titel is een remaster van de originele trilogie en zal een flink aantal veranderingen kennen. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, staat er een Day One patch gepland voor de game op releasedag. Een update is namelijk opgedoken op Orbis Patches. De Day One patch is wel opmerkelijk groot met 11.8GB. Daarmee is de update namelijk groter dan alle originele games in de trilogie. De eerste Mass Effect is namelijk 6.83GB groot, Mass Effect 2 is 9.25GB en Mass Effect 3 heeft een grootte van 10.60GB.

  Wat past de Day One patch allemaal aan?

  Zoals gebruikelijk moet de Day One patch voor Mass Effect Legendary Edition ervoor zorgen dat er geen grote bugs en glitches in de game zitten op release, maar daar blijft het niet bij. De update zorgt volgens Twisted Voxel ook voor een verbeterde performance, zullen er verbeteringen worden aangebracht aan de Ambient Occlusion en de belichting en zullen er fixes worden aangebracht aan bepaalde content.

  Mass Effect Legendary Edition zorgt niet alleen voor een flinke grafische upgrade voor de originele trilogie, maar past ook de gameplay aan. BioWare wil de ervaring van de ene game naar de andere namelijk niet te verschillend maken. Daardoor zal met name de eerste Mass Effect een grote gameplay overhaul krijgen.

  Mass Effect Legendary Edition

  Verkijgbaar vanaf 14 may 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.