Netflix’ Dead to Me mogelijk Christina Applegate’s laatste project

News
zondag, 13 november 2022 om 14:30
dead to mef1589538534
Christina Applegate heeft aan Variety laten weten dat haar rol in Netflix’ Dead to Me misschien weleens haar laatste rol ooit zou zijn. De actrice lijdt aan multiple sclerose, waardoor ze niet weet of ze in de toekomst nog kan acteren.
Variety sprak Christina Applegate over haar carrière, van Married … With Children tot het meest recente Dead to Me. Wanneer het platform haar vraagt naar de karakters waar ze het meest aan denkt, noemt ze onder andere Jen Harding uit Dead to Me. De actrice denkt namelijk dat het mogelijk is dat dit haar laatste rol is. ‘’Met mijn ziekte, weet ik niet hoe capabel ik ben. Dit was een geschenk.’’
Applegate kreeg begin 2021 te horen terwijl het laatste seizoen van Dead to Me al begonnen was met filmen dat ze multiple sclerose heeft. Volgens de actrice was het filmen van het seizoen ‘zo moeilijk als je je maar kan bedenken’. Op een gegeven moment werd ze met een rolstoel naar de set gebracht wanneer het te ver was om te lopen.

Collega’s en Netflix begripvol

Haar collega’s waren volgens Applegate heel liefdevol. ‘’Als ik in de ochtend belde om te zeggen dat ik de trap niet af kon, zeiden ze: ‘’Oké! Dat doen we vandaag niet, we doen andere dingen.’’ Netflix liet de cast en crew ook een pauze van enkele maanden inlassen, zodat de actrice kon rouwen en een behandeling kon vinden.
Applegate heeft het seizoen nog niet gekeken en denkt ook niet dat ze dat gaat doen, dat vindt ze te moeilijk.
Het derde en laatste seizoen van Dead to Me verschijnt 17 november op Netflix.

Populair Nieuws