Eddie Murphy wil graag Shrek 5 maken

News
zaterdag, 28 januari 2023 om 14:00
shrekf1586877553
Vorig jaar kregen we na meer dan tien jaar eindelijk weer een nieuwe film in de Shrek-franchise in de vorm van Puss in Boots: The Last Wish. De film werd razend goed ontvangen, waardoor fans zich nu afvragen: betekent dat dat er een Shrek 5 komt? Als het aan Eddie Murphy ligt in ieder geval wel.
Eddie Murphy sprak met Etalk over zijn nieuwe Netflix-film You People, maar daarbij kwam ook Shrek ter sprake. Hoewel Murphy natuurlijk een hoop iconische rollen op zijn cv heeft staan, is Donkey wel een van de geliefdste. De interviewster vroeg hem dan ook of fans een nieuwe film met Shrek en Donkey kunnen verwachten. Hoewel er nog niets officieel is, laat Murphy weten er ‘absoluut voor open’ te staan.

Standalone Donkey-film?

‘’Als ze ooit met een nieuwe Shrek komen, doe ik het in twee seconden. Ik hou van Donkey,’’ aldus de acteur. Ook ziet hij een aparte film over Donkey, in de trant van de Puss in Boots-films, wel zitten. Hij grapt dat ze in plaats van de films over de gelaarsde kat een film over de ezel hadden moeten maken:
‘’Donkey is veel grappiger dan Puss in Boots. Ik hou van Puss in Boots, maar hij is niet grappiger dan een ezel.’’ Tijdens het interview spreekt hij DreamWorks aan: ‘’Als jullie het willen doen, bel me - ik ben er klaar voor.’’
Puss in Boots: The Last Wish draait momenteel nog in de bioscopen. XGN beloonde de film met een 8.5.

Populair Nieuws