Forspoken wordt afgemaakt op Metacritic

News
zaterdag, 28 januari 2023 om 17:00
2023 01 10 forspoken 15f1674837017
Sinds dinsdag is Forspoken beschikbaar, de nieuwe open-world game van Luminous Productions. De review van XGN is nog in de maak, maar online wordt de game al afgeslacht door gebruikers. Op Metacritic zijn tal van gebruikers bezig met het review bomben van de game.
Dat wil zeggen dat er talloze negatieve reviews over de game achtergelaten worden om het gemiddelde gebruikersreviewcijfer omlaag te halen. Het is de laatste jaren steeds vaker voorgekomen bij grote games, waaronder bij The Last of Us Part II. Daar is de helft van alle reviews negatief.
Voor Forspoken is een soortgelijke campagne bezig. Momenteel zijn er honderden negatieve reviews voor de game te vinden tegenover slechts honderd positieve reviews. Een klein deel van de gebruikers geeft een middelende score. Opvallend zijn vooral de negatieve reviews. Veel gebruikers geven de game een nul of 1 waarna vervolgens een hele korte redenatie gegeven wordt.

Forspoken's Metacritic-score schommelt nog steeds

In Forspoken speel je als Frey Holland, een weeskind die na een slechte jeugd is opgegroeid tot een knorrige dame die veel vloekt en plotseling terechtkomt in een andere wereld: Athia. Hier krijgt ze een pratende armband genaamd "Cuff" die haar helpt om de gevaarlijke wereld te overleven.
Forspoken is nu beschikbaar op PlayStation 5 en PC.