Ed Sheeran komt met speciaal nummer voor Pokémon

News
vrijdag, 23 september 2022 om 13:30
ed sheeran pokemonf1663932036
Superster Ed Sheeran schuift niet onder stoelen op banken dat hij een groot fan is van Pokémon. Dat laat hij nu helemaal merken, want de zanger brengt een speciaal Pokémon nummer uit.
Liefhebbers van Ed Sheeran en Pokémon hebben iets om naar uit te kijken. Via Twitter laat de populaire zanger weten dat hij een samenwerking is aangegaan met The Pokémon Company. Op 29 september komt een speciaal nummer uit over de franchise genaamd Celestial.
Ed Sheeran heeft al een klein voorproefje gegeven naar wat fans kunnen verwachten van het nieuwe nummer. Op het YouTube-kanaal van de zanger is namelijk eerder deze week een korte snippet van het nummer geplaatst.

Ed Sheeran groot fan van Pokémon

Dat Ed Sheeran heeft besloten om een speciaal nummer te schrijven voor Pokémon komt niet als enorme verrassing. De zanger heeft eerder namelijk al laten merken dat hij een groot fan is van de franchise. Zo heeft hij vorig jaar nog een speciaal in-game concert gegeven in Pokémon GO.
Daarnaast is er nog een oude tweet te vinden van Ed Sheeran waarin hij Pokémon Black voor de Nintendo DS aanprijst en naar verluidt speelde hij vroeger Pokémon Red voorafgaand aan zijn concerten. Mogelijk zal de artiest dus in de toekomst nog wel vaker gaan samenwerken met The Pokémon Company.