Echtgenoot van Tiger King: 'Joe Exotic is in gevaar'

News
woensdag, 17 juni 2020 om 9:00
tiger kingf1587578634
Dillon Passage heeft zich uitgelaten over de toestand van zijn echtgenoot Joe Exotic die wij allemaal kennen als Tiger King. Exotic zit momenteel in de gevangenis en daar gaat het niet zo goed met hem. In een gesprek met The Sunday Project vertelde Pasage dat Exotic in gevaar is.'
Joe Exotic verdween achter de tralies nadat hij een moordcomplot smeedde tegen zijn aartsrivale Carole Baskin. Daarnaast is de man veroordeeld voor de moord op verschillende tijgers. De aanloop naar zijn veroordeling is helemaal te volgen op Netflix in de hitserie Tiger King, maar niet het laatste wat we van Exotic gehoord hebben. Het gaat namelijk niet goed met de voormalig dierentuinbezitter.
Dillon Passage, de echtgenoot van Exotic, meldt dat in een interview met The Sunday Project. Passage vreest voor het leven van zijn echtgenoot. Hij geeft daarbij aan dat zodra Exotic merkte dat hij COVID-19 had, zijn organen het begonnen te begeven. De klachten van de Tiger King zijn daarbij niet mild volgens Passage.
Passage geeft daarbij aan dat het moeilijk is om met zijn man te communiceren op dit moment. Exotic zit namelijk al een paar maanden in een isolement, waardoor een bezoekje er niet in zit. Passage heeft Exotic maar een keer of zes kunnen spreken, wat hij zelf belachelijk vindt. Exotic houdt volgens Passage wel hoop dat zijn situatie verbetert.

Brief aan fans

Exotic zelf liet onlangs nog van zich horen met een brief aan fans en celebrities. In die brief meldde de Tiger King ook al dat het absoluut niet goed met hem gaat. Zo zou hij niet goed verzorgd worden in de gevangenis en krijgt hij niet de medicatie en bloedtransfusies die hij nodig heeft om in leven te blijven. Exotic verzoht daarbij Kim Kardashian en Cardi B. om het voor hem op te nemen, gezien zij al vaker gedetineerden geholpen hebben die onterecht opgesloten zitten.