EA verlengt FIFA-samenwerkingen met Ajax en de Champions League

News
donderdag, 12 augustus 2021 om 15:30
son reveal g5 lowres wmf1627654814
De realistische gezicht van Ajacieden en de Champions League-wedstrijden zullen niet snel verdwijnen uit de FIFA games. EA heeft namelijk de samenwerkingen met Ajax en de UEFA verlengd.
In de laatste paar FIFA games verschijnen de spelers van Ajax steeds realistischer op het veld, net zoals de bekendste voetballers al een stuk langer doen. EA heeft namelijk een een overeenkomst gesloten met Ajax, waarmee de Ajacieden en de Johan Cruijff ArenA getrouw mogelijk in de games worden verwerkt.
Die samenwerking tussen EA en Ajax is nu verlengd. Dat is de lezen op de officiële website van Ajax. In een verklaring laat Menno Geelen, de commercieel directeur van Ajax, weten dat Esports een belangrijke pilaar zijn voor de Amsterdamse club.

Champions League blijft ook in FIFA games

Ajacieden zullen dus ook na FIFA 22 realistisch in de games verschijnen, maar dat is niet de enige samenwerking waar EA door mee blijft gaan. De uitgever en ontwikkelaar van de FIFA games heeft namelijk ook de samenwerking met UEFA verlengd, waardoor de Champions League-wedstrijden in ieder geval tot 2024 in de games zitten.
Voor FIFA 22 is EA alleen wel al een paar licenties kwijtgeraakt. Atalanta Bergamo en SS Lazio hebben namelijk een deal gesloten met Konami voor eFootball, waardoor die clubs niet met hun officiële benaming in de game van EA mogen verschijnen.

Populair Nieuws