EA storing zorgt voor problemen met FIFA 23!

News
donderdag, 12 januari 2023 om 11:12
havertz trap to volley jun28 v2f1658328735
Als je van plan was om vandaag lekker een paar potjes te spelen in FIFA 23, dan kom je mogelijk van een koude kermis thuis. Door een storing bij EA hebben de servers van FIFA 23 nu namelijk problemen.
Ondanks dat er elk jaar een nieuwe FIFA verschijnt - al zal dat in de toekomst EA Sports FC zijn - blijven de games van EA Sports immens populair. Elke dag loggen er weer honderdduizenden of zelfs miljoenen spelers in om een potje te spelen op het digitale gras of hun elftal uit te breiden in FUT 23. Het is momenteel alleen niet mogelijk om FIFA 23 te spelen.
Het lijkt er namelijk op dat de servers van EA te kampen hebben met een storing. Op Allestoringen.nl stroomt het namelijk klachten binnen van spelers die problemen hebben met FIFA 23. Mogelijk heeft het te maken met de nieuwe FUT 23 Team of the Week update die EA heeft gelanceerd of juist door het grote aantal spelers die er meteen mee aan de slag willen.

Wanneer is de FIFA 23 storing opgelost?

Als je niet kan wachten om weer FIFA 23 te spelen, dan moet je helaas wel even wat geduld hebben. Het is namelijk onzeker wanneer de storing bij EA weer voorbij is. Via de officiële kanalen van FIFA en EA op Twitter wordt er namelijk nog geen melding gemaakt van een storing, ondanks dat ook veel mensen op het social media-platform aangeven problemen te hebben met de servers. Het is te hopen dat EA de problemen snel oplost en iedereen weer met FIFA 23 aan de slag kan.