EA Sports FC 24 spelers kunnen op Xbox geen online match beginnen

News
donderdag, 19 oktober 2023 om 9:00
ea sports fc 24 haalandf1689331167
Verschillende EA Sports FC 24 spelers hebben last van een vervelend probleem. Ze kunnen online spelen op Xbox. Het probleem wordt onderzocht.
Als het je niet lukt om online te spelen in EA Sports FC 24, ben je mogelijk niet alleen. Xbox spelers lopen er tegenaan dat ze alleen maar een foutmelding krijgen wanneer ze proberen een online match te starten. EA laat weten dat het probleem onderzocht wordt en ook Xbox laat weten dat het op de hoogte is van problemen.
De oorzaak is niet duidelijk en er is vooralsnog geen oplossing. Intussen delen spelers beelden van mislukte pogingen om online te spelen. Volgens sommige spelers wordt een match die nooit heeft plaatsgevonden op hun club record genoteerd als een verloren wedstrijd, waar ze uiteraard niet blij mee zijn.
Gelukkig lijken er geen nadelige gevolgen te zijn voor de records in de FUT-modus wanneer je geen match kunt spelen. Uiteraard is het wel een probleem dat je die modus niet kunt spelen. Wie het meteen wil weten wanneer het probleem is opgelost kan het beste het EA Sports FC Direct Communication-account op Twitter in de gaten houden.

Niet alleen EA Sports FC 24 ervaart problemen op Xbox

Opvallend genoeg is dit de tweede keer in slechts een paar weken dat spelers problemen hebben met de Xbox-versie van een game. Onlangs was het namelijk voor veel mensen onmogelijk om Assassin’s Creed Mirage op te starten op een Xbox-console. Dat probleem is gelukkig al verholpen.

Populair Nieuws