EA Sports FC 24 nu heel goedkoop te scoren

News
dinsdag, 18 juni 2024 om 9:00
ea sports fc 24 euro 2024 spelersf1700813890
Het EK is vrijdag officieel van start gegaan. Als je zelf ook het toernooi wil spelen, dan kan je nu goedkoop EA Sports FC 24 in huis halen.
Een paar weken geleden is het voetbalseizoen ten einde gekomen, met in veel competities een paar spannende laatste rondes. Normaal is het dan lang wachten totdat de bal weer op het gras wordt gelegd, maar niet dit jaar. Door het EK in Duitsland is de voetbalkoorts weer helemaal aanwezig.
Daarmee zijn er natuurlijk ook veel mensen die zelf zin hebben om een balletje te trappen. Niet alleen op een echt voetbalveld - of een pleintje in de buurt - maar ook op het digitale voetbalveld. EA Sports FC 24 is ideaal om te spelen tussen de wedstrijden door of zelfs even tijdens de rust.
Normaal moet je flink wat tientjes betalen om de game in huis te halen, maar dat is nu niet meer het geval. Bij Bol is de game namelijk flink in prijs verlaagd. Daardoor kan je nu goedkoop EA Sports FC 24 in huis halen en zelf je voetbalskills laten zien.

Gratis EK update voor EA Sports FC 24

De reden dat je zelf aan de slag kan gaan met het EK 2024 in de game, komt door een recente update voor EA Sports FC 24. EA heeft namelijk het toernooi officieel als optie toegevoegd, waarbij je met het echte team aan de slag kan of jezelf aan de nationale ploeg kan toevoegen. Als je dus altijd al voor Oranje hebt willen uitkomen, dan is nu je kans.
Daarnaast zijn er ook nieuwe opties voor Ultimate Team. Spelers kunnen unieke versies van spelers verzamelen in het tenue van hun nationale team. En als voetballers het goed doen in het toernooi, dan kan hun kaart een mooie upgrade krijgen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties