Bol geeft korting op LEGO Star Wars en meer

News
maandag, 17 juni 2024 om 13:00
Het is weliswaar zomer, maar het mooie weer blijft af en toe nog uit. Een manier om je binnen te vermaken is nooit weg. Bij bol kun je nu allerlei deals scoren op LEGO-sets van onder andere Star Wars.
Met LEGO is het altijd wel handig als je een dealtje kan pakken. Een mooie korting laat bovendien vaak niet al te lang op zich wachten. Dat is goed nieuws voor wie dit jaar vol verlangen zit te kijken naar de vele ruimte-sets die worden uitgebracht.
LEGO zet namelijk weer vol in op de ruimte. Je kunt eigenlijk altijd wel een ruimteschip van Star Wars krijgen, maar dit jaar zijn er ook sets van bijvoorbeeld LEGO Technic en City die het avontuur buiten de atmosfeer zoeken. Een aantal daarvan is nu met flinke korting te scoren.

Goedkoop de ruimte in bij bol

Bol heeft namelijk de ruimte uitgezocht als thema van een LEGO-sale. Daarbij zijn wat LEGO Star Wars-sets afgeprijsd, maar dus ook veel van die ruimte-sets in andere thema’s. We zetten wat mooie deals voor je op een rij.
Dit zijn nog niet alle sets die ondereel zijn van deze LEGO-sale. Als je nog meer wil zien, kun je dus even een kijkje nemen bij bol zelf.
Ben je niet op zoek naar LEGO? Dan zijn er evengoed wat sales waar je even naar kunt kijken. Er zijn bijvoorbeeld EK-deals bij MediaMarkt. Ook is het Summer Sale in de Nintendo eShop.

Populair Nieuws

Laatste Reacties